Het initiatief

Door de Pet-Resque sticker is één oogopslag te zien welke en hoeveel dieren er in huis zijn. Zo weten de hulpverleners precies waarnaar ze moeten zoeken en of ze alle huisdieren hebben gevonden. De Pet-Resque sticker kan op de voordeur, achterdeur of het raam worden geplakt, zodat deze goed zichtbaar is voor de hulpverleners. In de meterkast kan de sticker ook worden opgeplakt, want daar gaat de brandweer snel naartoe om het gas e.d. af te sluiten.

Tijdens een brand of bij een koolmonoxide uitbraak kan het zo zijn dat door de chaos of andere omstandigheden huisdieren vergeten worden, met de dood of ernstige verwondingen tot gevolg. Dit kan minder!

Pet-Resque wilt alle huisdiereigenaren in Nederland voorzien van een Pet-Resque sticker. Zodat in geval van ontruiming heldere communicatie naar hulpverleners is over het aantal en welke huisdieren aanwezig zijn in huis.

Als ieder huishouden met huisdieren een Pet-Resque sticker heeft, wordt er sneller aan de huisdieren gedacht. Zo kunnen meer huisdieren gered worden!

✓ Hulpdiensten zijn op de hoogte van de Pet-Resque sticker!

✓ Heldere communicatie naar de hulpverleners
Kleinere kans dat uw huisdier wordt vergeten in de chaos
Een prettig gevoel, ook al bent u maar even uit huis

Pet-Resque is een initiatief met als doel huisdieren meer overlevingskans te bieden bij calamiteiten. De Pet-Resque sticker wordt deur-aan-deur verkocht en is daarnaast ook verkrijgbaar bij diverse verkooppunten.

Klik hier om de verkooppunten te bekijken

Klik hier om de Pet-Resque sticker online te bestellen

Neem het zekere voor het onzekere zodat uw geliefde huisdier niet vergeten wordt.